Käyttökohde
MDF- ja puulistat on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. PVC- ja Aito saunatuotelistat soveltuvat kosteisiin sisätiloihin.

Ennen asennusta
Listojen lämpötilan ja kosteuden on annettava tasaantua aina ennen kiinnitystä. Säilytä listoja 2-3 päivää tilassa, jossa asennus tapahtuu. Huonelämpötila noin 20 ˚C ja ilman suhteellinen kosteusprosentti alle 50 %.

Asennus
Aloita asennus katkaisemalla listat sopivaan mittaan. Tee tarvittavat jiiraukset valmiiksi.

JIIRAUS: MDF- ja puulistat voit jiirata sahaamalla.NAULAUS: Käytä viimeistelynaulainta, naulausvälisuositus 60 cm, kiinnitä lisäksi lista molemmista päistä.

PIILOKIINNIKE: Käytetään MDF-jalkalistojen kanssa. Mittaa piilokiinnikkeelle oikea asennuskorkeus lattiasta käyttämällä apuna listapalaa (n. 2 cm). Kiinnikkeen tulee osua listan takana olevaan uraan. Asenna kiinnike ruuvaamalla tai naulaamalla alustan mukaan. Asennustiheys noin 2 kpl/metri. Sama kiinnike käy myös nurkkiin taivuttamalla kiinnike keskeltä 90 astetta. Laita kiinnike aina listojen jatkoskohtaan.

LIIMAUS: Käytä liimaukseen tarkoitettua puristinta. Levitä liimaa listan taakse ja paina lista kiinni seinään. Irrota lista alustasta ja varmista riittävä liimamäärä. Odota hetki liiman imeytymistä alustaan ja paina lista uudestaan kiinni.

RUUVAUS: Huomioi, että reikä on vähintään 20 mm:n etäisyydellä reunasta. Reiän koko sama kuin ruuvin paksuus ilman kierrehelttoja. Betoniseinässä tarvitset ruuviin sopivan nailontulpan.

VALKOINEN VÄRI valkoisten listatuotteiden värisävy on NCS S 0502-Y. Korjausmaaliksi  suositellaan puolihimmeää kalustemaalia ( Huom! Vain valkoinen väri)

ASENNETTU TUOTE= HYVÄKSYTTY TUOTE
Listoissa ilmeneviin mahdollisiin tuotantovirheisiin voidaan vedota vain ennen niiden asentamista.