Kauppa- ja toimitusehdot

Sähköposti ja puhelintilaukset

Ennen laskun maksamista tutustuthan kauppa- ja toimitusehtoihimme. Tilatessasi tuotteitamme sähköpostilla tai puhelimitse sitoudut noudattamaan niitä sekä laissa säädettyjä etäkaupan ehtoja.

Tuotteita myy Puutavaraliike Juha Sakari ( Y-tunnus 1332195-4). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityisille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Tilatessa asiakkaan on ilmoitettava nimensä, ositteensa, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. Asiakas sitoutuu tilaus- ja toimitusehtoihimme, tehdessään tilauksen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet ja niiden määrät. Lähetämme asiakkaallemme tilausvahvistuksen tuotteista, jonka pyydämme tarkastamaan. Tilausvahvistus on voimassa välimyyntivarauksin Katsomme tilauksen tuotteet ja määrät hyväksytyksi kun suoritus laskuun näkyy tilillämme.

Mikäli asiakkaan tilaama tuote on väliaikaisesti loppu varastostamme, tukkurilta tai sen saatavuudessa tehtaalta on ongelmia, ilmoitamme siitä viipymättä asiakkaalle. Mikäli tilauksen lähettäminen myöhästyy meistä riippumattomista syistä, emme ole korvausvelvollisia. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Hinnat

Kaikki hinnat on ilmoitettu verollisina. Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä.

Toimitusaika ja toimitustavat

Tavara toimitetaan tapauskohtaisesti, pienpaketit matkahuollon kautta ja isommat tavarat DB Schenkerin kautta. Pyrimme toimittamaan kaikki tuotteemme normaalisti 2-7 arkipäivän aikana lukuun ottamatta tehdastilaustuotteita, joissa tilausaika saattaa olla pidempi. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle suoraan. Jos tilauksesi kuitenkin myöhästyy meistä riippumattomista syistä, emme hyvitä tai korvaa tuotteen hinnoista asiakkaalle.

DB Schenker toimittaa kaikki listatilaukset annettuun osoitteeseen, siihen saakka mihin kuljetusliikkeen käyttämä jakeluauto pääsee. Rahditusperuste on tuotteiden yhteispaino. Kuljetus ei sisällä lisäpalveluja, kuten esim. kerrokseen tai sisälle kantoa, purku ainoastaan auton vieren.   Pidämme oikeuden rahtihinnan muutoksiin sellaisissa tilanteissa, jolloin asiakas asuu saaristoalueella tai Pohjois-Lapissa, jossa rahtihintaa ei voida etukäteen laskea.

Toimitusosoitteessa tulisi olla joku tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus.

Mikäli kukaan ei ole vastaanottamassa lähetystä, kuljettaja jättää sen asiakkaan toivomaan paikkaan, tai niin lähelle kuin se on mahdollista, jonka jälkeen tuotteet ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteiden kuljetus ja jakelu tapahtuu arkisin kello 8-16. Kuljettajaa on ohjeistettu soittamaan asiakkaalle aina ennen toimitusta (muista siis laittaa tilaukseesi puhelinnumero). Tarkkaa kuljetus päivää emme pysty lupaamaan. Mikäli ilmoitettuna ajankohtana ei toimitusosoitteessa ole vastaanottajaa, palautetaan lähetys lähimmälle terminaalille, josta asiakas noutaa tuotteen itse. Mikäli tuotetta ei noudeta, se lähetetään yhden viikon kuluttua takaisin myyjälle. Mahdolliset lisäkustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Jos Asiakas ei nouda Matkahuollon tai Postin kautta toimitettua tuotetta määräajassa toimituspaikasta ja  tuote palautuu meille, tällöin Puutavaraliike Juha Sakari on oikeutettu perimään Asiakkaalta 18,00 euron suuruisen käsittelymaksun (mahdolliset lisäkustannukset veloitetaan asiakkaalta). Puutavaraliike Juha Sakari on oikeutettu kuittaamaan edellä mainitut kustannukset Asiakkaalle hyvitettävistä summasta ennen maksusuoritusten palauttamista Asiakkaalle. Pidämme oikeuden olla hyvittämättä tehdastilaustuotteita (esim. tapetit ja tehdastilaus listat), ellei asiasta ole erikseen ennen tilausta sovittu. Tälloin tuotteessa lukee tehdastoimitustuote tai tilaustuote.

Toimituksen mukana on rahtikirja, joka tulee tarkistaa tilausta vastaanotettaessa.  Asiakkaan on tarkastettava, että toimitus on rahtikirjan/tilauksesi mukainen ja vahingoittumaton. Mikäli tuotteissa on näkyvä kuljetusvaurio, merkitse rahtikirjaan huomautus asiasta. Ilmoita asiasta myös viipymättä asiakaspalveluumme. Säästä aina rahtikirja/lähete.

Vaihto- ja palautusehdot

Ennen lähettämistä asiakkaalle, tarkastamme kaikki tuotteet päällisin puolin, jotta ne ovat täysin ehjiä ja kelvollisia lähetettäväksi. Listatuotteet pakataan niin, että ne kestävät pieniä kolhuja sekä hetkellistä kosteutta.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita ja vain kappaletavaraa. Asiakkaan mittojen mukaan toimitettuja tuotteita, tehdastilaustuotteita, avattua pakkausta tai tehdas/tilaustuotetta ei voi palauttaa. Kuluttaja maksaa palautuskustannukset joita ei hyvitetä.

Mikäli tuote / tuotteet ovat vahingoittuneet asiakkaan tekemästä virheestä, esimerkiksi väärästä varastoinnista, emme ole velvollisia korvaamaan tuotteita. Myöskään, mikäli asiakas on tilannut väärin tai väärää tavaraa, emme ole korvausvelvollisia. Mikäli asiakas palauttaa tuotteita, jotka on itse tilannut väärin tai haluaa muusta syystä vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai palalauttaa tuotteet, on hänen tehtävä se omalla kustannuksellaan. Pelkkä tuotteen palautus, noutamatta jättäminen tai kieltäytyminen vastaanottamasta tuotetta ei peruuta sopimusta. Pidätämme oikeuden olla hyvittämättä enempää kuin 80% tuotteen alkuperäisestä ostohinnasta.

Palautusasioissa asiakkaan täytyy olla ennen mahdollista palautusta yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Annamme ohjeet miten palautus suoritetaan. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.  Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: Tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi pankkitilinumerosi kopio tilausvahvistuksesta tai lähetteestä. Palautuksesta on sovittava aina asiakaspalvelumme kautta. Emme hyvitä tuotteita, joiden palautuksesta ei ole ennalta sovittu. Tuotteet on pakattava asianmukaisesti. Pidätämme myöskin oikeuden olla hyväksymättä palautettuja, ei myyntikelpoisia tuotteita.

Takuu ja virhevastuu

Tuotteilla, joissa on valmistajan myöntämä takuuaika ilmoitetaan tuotetiedoissa erikseen. Tuotteen valmistusvirheistä vastaa tuotteen maahantuoja. Virheellistä tuotetta ei saa asentaa.  Reklamaation tuotteesta asiakas voi tehdä asiakaspalveluumme.

Maksutavat

 Tilattaessa tuotteita meiltä sähköpostilla maksuehto laskulla on 7 päivää netto. Huomioithan, että tuotteet lähetämme vasta kuin maksu näkyy tilillämme.

 Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Asiakasrekisterimme perustuu henkilötietolakiin  (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.