Valmiiksi pintakäsitellyillä listoilla nopeutat remonttiasi huomattavasti. Listamme valmistetaan kotimaisesta männystä ja kuusesta tai MDF- levystä. Varastossamme on myös suuri määrä puulistoja erilaisiin kohteisiin.

Jalopuulistat kuuluvat myös tuotevalikoimaamme. Listojen valinnassa on otettava huomioon monta seikkaa. Valinta on tehtävä huolellisesti ja huomioon on otettava lattan materiaali, paksuus ja lattiapäällysteissä elämisrako. Sähkö- ja muiden kaapeleiden piillottamiseen on kehitetty johtouralistat.

Varastostamme löytyy yli 300 eri listamallia.

JIIRAUS:

MDF- ja puulistat voit jiirata sahaamalla.

NAULAUS:

Käytä viimeistelynaulainta, naulausvälisuositus 60 cm, kiinnitä lisäksi lista molemmista päistään. Kipsilevyseinään kiinnitys onnistuu varmimmin levyjen saumojen kohdalta.

PIILOKIINNIKE:

Varmista, että kiinnike sopii käyttämääsi listaan. Mittaa piilokiinnikkeelle oikea asennuskorkeus lattiasta käyttämällä noin 2 cm:n listanpalaa. Asenna kiinnike ruuvaamalla tai naulaamalla riippuen alustasta. Asennustiheys noin 2 kpl per metri. Sama kiinnike käy myös nurkkiin taivuttamalla kiinnike keskeltä 90 astetta. Laita kiinnike aina myös listojen jatkoskohtaan.

LIIMAUS:

Asennukseen sopivia liimoja ovat esimerkiksi CascoSet Extra (3878), Casco Fix-it (3876) tai Wurth asennusliima (0893 100100). Levitä liima listan taakse ja paina lista kiinni seinään. Irrota lista alustasta ja varmista, että liimaa on riittävä määrä. Odota hetki liiman imeytymistä alustaan ja paina lista uudestaan kiinni.