Talomaali, öljymaali, lateksi, akrylaattimaali, pellavaöljymaali, petrooliöljymaali, punamulta, kuultava puunsuoja, peittävä puunsuoja, peltikattomaali jne. – vinha juttu, tuntuuko talomaalin valinta ulkomaalaus kohteeseen vaikealta?  Talon maalaus oikein valitulla ulkomaalilla on hauskaa. Valitse ulkomaali turvallisesti, meillä on sinulle hyvä maali joka kohteeseen. Peittävää talomaalia tarvitessasi tutustu joka tapauksessa Virtasen 4 Öljyn Laatumaaliin, sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Maalin kestävyys ja pitkä uusintamaalausväli ovat aina olleet Virtasen maaleihin yhdistettyjä ominaisuuksia.

Kuvan värit eivät vastaa todellisia maalisävyjä.

Oikeat puumallit näet myymälässämme!

Legendaarinen palkittu puolihimmeä öljymaali kun tarvitaan kestävää maalia.

 

Virtasen 4 Öljyn Laatumaalia on saatavana valmiina perinteiseen suomalaiseen maisemaan valmistettuina väreinä. Maalit perustuvat pitkälti saariston kalastajien muinoin käyttämiin ja hyväksi havaittuihin koostumuksiin.

4 Öljyn Laatumaali pohjautuu neljästä uudistuvasta luonnonöljystä valmistettuun sideaineeseen, jonka tärkein ainesosa on perinteinen pellava-öljyvernissa. Tällaisesta sideaineesta valmistettu maali tarttuu hyvin pintaan kuin pintaan, pysyy seinässä joustavana eikä halkeile. 4 Öljyn Laatumaalien tehdassävyihin korkealaatuinen väripigmenttijauhe sekoitetaan jo valmistusvaiheessa. Näin väreille saadaan erinomainen säänkestävyys.

Kun haluat uudistaa talosi ulkonäköä laadukkailla koimaisilla maaleilla, jotka on kehitetty Suomen haastaviin sääolosuhteisiin, Virtasen maalitehtaan 4 öljyn maali on mainio valinta! Varastostamme löytyy laaja valikoima Virtasen tuotteita joka voimme sävyttää lähes mihin sävyyn tahansa.

Virtasen Maalitehdas valmistaa myös Hyvä Pyykki pesuainetta, mikä on hajuton ja zeoliititon pesuaine. Pesuaine on hyvä allergikoille, sillä siihen ei ole lisätty hajuaineita tai muita lisäaineita.

 

Moni pyykinpesuaine sisältää zeoliittia joka on pesuaineessa oleva hankaava täyteaine. Pyykinpesupulverissa zeoliitista on monenlaista haittaa:

  • Pyykinpesuaineista saatava allergia on monen nykypäivän ihmisen todellisuutta, iho syhyää, osa näistä johtuu zeoliitista
  • Hankaavana aineosana se kuluttaa vaatteita, tämä on erityisesti nähtävissä mustien vaatteiden kauluksissa ja hiansuissa.
  • Huolellisenkin huuhtelun jälkeen sitä jää kankaan kuitujen sekaan, haalistamaan ja aiheuttamaan pyykistä irtoavaa kuivaa pölyä
  • Pesukonetta tukkivana aineena sitä voidaan kutsua ”pesukoneen kolesteroliksi”, koska se tukkii pyykinpesukoneen pumpun ja putket tuhoten pesukoneen.
  • Tympeältä haiseva pesukone vaivaa monia, jäljet johtavat jälleen zeoliittiin. Oikein pahasti zeoliitin tukkima pesukone tarvitsee pestä useampia kertoja pesukoneenpuhdistajalla enne kuin jäämät saadaan pois.

Zeoliititon pesuaine Hyvä Pyykki puhdistaa pyykkisi pilaamatta pesukonettasi

Hyvä Pyykki on Virtasen Maalitehtaan valmistama, pyykinpesuaine, joka sopii erityisen hyvin allergikko- ja lapsiperheille. Siihen ei ole lisätty hajusteita tai muita lisäaineita, eikä se sisällä zeoliittia. Tästä pyykinpesuaineesta ei siis jää vaatteisiin tai hengitysilmaan pölyä, eikä ihoa ärsyttäviä tai pesukonetta vahingoittavia aineita. Zeoliittijäämät ovat tympeällä hajullaan pilanneet tuhansia modernejakin pesukoneita.
Hyvä Pyykki on siis zeoliitittomana ja hajuttomana hyvä pesuaine pyykillesi, pesukoneellesi sekä Sinun ihollesi ja keuhkoillesi. Kokeile ja ihastu.

Hajuton pyykkipulveri Hyvä Pyykki niille joilla on hajuallergia tai pesuaineallergia

Pyykinpesujauhe joka sisältää hajusteita ja zeoliittia aiheuttaa monelle ihon kutinaa ja jopa pahaa ihottumaa. Moni on päässyt eroon ihottumastaan vaihtamalla hajuttomaan ja zeoliitittomaan Hyvä Pyykki pyykinpesuaineeseen.

Yleensäkin runsas hajusteiden ja tuoksujen käyttö on altistanut meitä kaikkia. Hajuallergia, tuoksuherkkyys ja joillekin tämä selkeä pesuaineallergia ovat tehneet näiden ihmisten elämästä vaikean.

Monille näistä vaivoista kärsiville Hyvä Pyykki on tuonut avun. Kokeile olisiko siitä apua Sinulle. Myymme 8 kg purkkeja pesuainetta ja 750 ml purkkeja huuhteluainetta myymälässämme.