Virtasen Maalitehdas valmistaa myös Hyvä Pyykki pesuainetta, mikä on hajuton ja zeoliititon pesuaine. Pesuaine on hyvä allergikoille, sillä siihen ei ole lisätty hajuaineita tai muita lisäaineita.

 

Moni pyykinpesuaine sisältää zeoliittia joka on pesuaineessa oleva hankaava täyteaine. Pyykinpesupulverissa zeoliitista on monenlaista haittaa:

  • Pyykinpesuaineista saatava allergia on monen nykypäivän ihmisen todellisuutta, iho syhyää, osa näistä johtuu zeoliitista
  • Hankaavana aineosana se kuluttaa vaatteita, tämä on erityisesti nähtävissä mustien vaatteiden kauluksissa ja hiansuissa.
  • Huolellisenkin huuhtelun jälkeen sitä jää kankaan kuitujen sekaan, haalistamaan ja aiheuttamaan pyykistä irtoavaa kuivaa pölyä
  • Pesukonetta tukkivana aineena sitä voidaan kutsua ”pesukoneen kolesteroliksi”, koska se tukkii pyykinpesukoneen pumpun ja putket tuhoten pesukoneen.
  • Tympeältä haiseva pesukone vaivaa monia, jäljet johtavat jälleen zeoliittiin. Oikein pahasti zeoliitin tukkima pesukone tarvitsee pestä useampia kertoja pesukoneenpuhdistajalla enne kuin jäämät saadaan pois.

Zeoliititon pesuaine Hyvä Pyykki puhdistaa pyykkisi pilaamatta pesukonettasi

Hyvä Pyykki on Virtasen Maalitehtaan valmistama, pyykinpesuaine, joka sopii erityisen hyvin allergikko- ja lapsiperheille. Siihen ei ole lisätty hajusteita tai muita lisäaineita, eikä se sisällä zeoliittia. Tästä pyykinpesuaineesta ei siis jää vaatteisiin tai hengitysilmaan pölyä, eikä ihoa ärsyttäviä tai pesukonetta vahingoittavia aineita. Zeoliittijäämät ovat tympeällä hajullaan pilanneet tuhansia modernejakin pesukoneita.
Hyvä Pyykki on siis zeoliitittomana ja hajuttomana hyvä pesuaine pyykillesi, pesukoneellesi sekä Sinun ihollesi ja keuhkoillesi. Kokeile ja ihastu.

Hajuton pyykkipulveri Hyvä Pyykki niille joilla on hajuallergia tai pesuaineallergia

Pyykinpesujauhe joka sisältää hajusteita ja zeoliittia aiheuttaa monelle ihon kutinaa ja jopa pahaa ihottumaa. Moni on päässyt eroon ihottumastaan vaihtamalla hajuttomaan ja zeoliitittomaan Hyvä Pyykki pyykinpesuaineeseen.

Yleensäkin runsas hajusteiden ja tuoksujen käyttö on altistanut meitä kaikkia. Hajuallergia, tuoksuherkkyys ja joillekin tämä selkeä pesuaineallergia ovat tehneet näiden ihmisten elämästä vaikean.

Monille näistä vaivoista kärsiville Hyvä Pyykki on tuonut avun. Kokeile olisiko siitä apua Sinulle. Myymme 8 kg purkkeja pesuainetta ja 750 ml purkkeja huuhteluainetta myymälässämme.