TAPETIT

Tapetilla saat helposti tilaasi uutta ilmettä. Ne ovat vaikuttavia tilan tunnelman luojia ja niitä voi käyttää monipuolisesti. Tapetit toimivat niin sähäkkinä efektiseininä, luovina kuosien yhdistelminä kuin laajoina yhtenäisinä pintoinakin. Valikoimistamme löydät useita tapettivaihtoehtoja perustapeteista erikoisuuksiin.

Tapettilaskurilla voit laskea tapettisi menekin. Meiltä löydät varmasti tilaasi sopivan kuosin.

MAALIT

Tikkurilan helppokäyttöisillä ja luotettavilla tuotteilla saat helposti uudistettua kotiasi. Tikkurilan tuotteet kestävät aikaa.

Tästä voit tilata Virtasnäytteen, jolla voit testata maaliasi

Meiltä löytyy maalit sisä- ja ulkomaalauskohteisiisi. Tartu rohkeasti pensseliin!

KERAAMISET LAATAT

Keraamisten laattojen valikoimasta löytyy lukuisia vaihtoehtoja kodin kaikkiin tiloihin ja jokaisen sisustajan omaan, yksilölliseen makuun. Valikoimastamme löydät lukuisia erilaisia laattavaihtoehtoja. Saatavilla on useita kokoja, pintoja ja värejä.

Tällä hetkellä laatoissa korostuu luonnollisuus ja maanläheiset värit. Räväkälle sisustajalle löytyy myös iloisia ja vahvoja värejä.

LAMINAATTILATTIAT

Laminaattilattia on helppo ja edullinen tapa saada kotiin uutta ilmettä. Lattian asentaminen onnistuu myös omatoimisesti.

Pergo-laminaattilattiat on tehty kestämään käyttöä vuosien ajan ja näyttämään silti kauniilta. Toisin sanoen se on täydellinen valinta kotiin, jossa ei ole huolia ja jossa voi rentoutua.

VINYYLILATTIAT

Pergon vinyylilattia on täysin vedenkestävä sekä miellyttävä jalalle. Vinyylimallistossa on erilaisia kuvioita ja pintavaihtoehtoja, esimerkiksi ainutlaatuiset puujäljitelmämme on valmistettu kuviointitekniikalla, joka jäljittelee puun kaikkia vivahteita ja antaa aidon tuntuisen vaikutelman.

Vinyylimalleja löytyy myös Kartma Collectionilta, Upofloorilta ja Lamellalta.

VINYYLIKORKKI

Vinyylikorkki lattiat ovat valmistettu aidosta korkista ja puusta. Tämä takaa hyvän käyttömukavuuden sekä kestävyyden. Vinyylikorkkilattia on hiljainen, eikä se kopise. Se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi koira- ja lapsiperheille.

Lattia on lukkopontin vuoksi helppo asentaa ja värivaihtoehdot sekä erilaiset pintaratkaisut tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja.

PARKETTILATTIAT

Parketti on aina ylellinen, klassinen ja kestävä lattiavalinta. Parketti nostaa asunnon arvoa sekä on miellyttävän tuntuinen ja ekologinen pintamateriaali.

Parkettilattia voidaan uudelleen käsitellä, jolloin tuotteen elinkaari on pitkä. Se on kaunis ja lämmin lattia joka on helppo puhdistaa ja lukkopontin ansiosta hyvin helppo asentaa.

LATTIALAUDAT

Puulattia on kestävä ja näyttävä lattiamateriaali ja se sopii monenlaisiin sisustuksiin. Lattialaudoilla loihdit tyylikkään puulattian, jota on helppo huoltaa ajan myötä uudenveroiseksi. Ajaton ja suosittu lattialankku sopii sekä uudis- ja saneerauskohteisiin että moderniin ja perinteiseen mökkiinkin. Erittäin pitkä käyttöikä ja vaivaton käyttö tekevät siitä halutun materiaalin.

Pintavärin vaihto on helppoa hionnan ja uusintakäsittelyn yhteydessä. Meiltä löydät eri kokoiset ja tyyliset lattialaudat.