Aiotko uusia lattiasi?

Lattian väri ja valinta menee omien mieltymysten mukaan, mutta on hyvä ymmärtää, kuinka erilaiset lattiat toimivat ja kuinka ne voivat vaikuttaa huoneen vaikutelmaan ja tunnelmaan.

Valinta voi tuntua vaikealta useammasta materiaalista ja kuviosta, mutta me teemme valintasi helpoksi.

LATTIALAUDAT:

Puulattia on kestävä ja näyttävä lattiamateriaali ja se sopii monenlaisiin sisustuksiin. Lattialaudoilla loihdit tyylikkään puulattian, jota on helppo huoltaa ajan myötä uudenveroiseksi. Ajaton ja suosittu lattialankku sopii sekä uudis- ja saneerauskohteisiin että moderniin ja perinteiseen mökkiinkin. Erittäin pitkä käyttöikä ja vaivaton käyttö tekevät siitä halutun materiaalin.

Pintavärin vaihto on helppoa hionnan ja uusintakäsittelyn yhteydessä. Meiltä löydät eri kokoiset ja tyyliset lattialaudat.

PARKETTI:

Parketti on aina ylellinen, klassinen ja kestävä lattiavalinta. Parketti nostaa asunnon arvoa sekä on miellyttävän tuntuinen ja ekologinen pintamateriaali.

Parkettilattia voidaan uudelleen käsitellä, jolloin tuotteen elinkaari on pitkä. Se on kaunis ja lämmin lattia joka on helppo puhdistaa ja lukkopontin ansiosta hyvin helppo asentaa.

LAMINAATTI:

Laminaattilattia on helppo ja edullinen tapa saada kotiin uutta ilmettä. Lattian asentaminen onnistuu myös omatoimisesti.

Pergo-laminaattilattiat on tehty kestämään käyttöä vuosien ajan ja näyttämään silti kauniilta. Toisin sanoen se on täydellinen valinta kotiin, jossa ei ole huolia ja jossa voi rentoutua.

VINYYLI:

Pergon vinyylilattia on täysin vedenkestävä sekä miellyttävä jalalle. Vinyylimallistossa on erilaisia kuvioita ja pintavaihtoehtoja, esimerkiksi ainutlaatuiset puujäljitelmämme on valmistettu kuviointitekniikalla, joka jäljittelee puun kaikkia vivahteita ja antaa aidon tuntuisen vaikutelman.

Vinyylimalleja löytyy myös Kartma Collectionilta, Upofloorilta ja Lamellalta.

VINYYLIKORKKI:

Vinyylikorkki lattiat ovat valmistettu aidosta korkista ja puusta. Tämä takaa hyvän käyttömukavuuden sekä kestävyyden. Vinyylikorkkilattia on hiljainen, eikä se kopise. Se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi koira- ja lapsiperheille.

Lattia on lukkopontin vuoksi helppo asentaa ja värivaihtoehdot sekä erilaiset pintaratkaisut tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja.