Yksilöllinen

Voit yhdistää puutuotteita rohkeasti keskenään tai muiden sisutustuotteiden kuten tapetin kanssa. Aito puupinta on luonnollinen, siksi se on jo sellaisenaan kauniin yksilöllinen. Puulla teet helposti erityylisiä sisustuksia. Eri asennusmallit ja pintakäsittelyt korostavat pintoja ja muuttavat tilavaikutelmaa. Sisustamisen tyyliä ja värimaailmaa on helppo vaihtaa useaan otteeseen puutuotteen elinkaaren aikana.

Parantaa asumisen laatua

Puupinta tuntuu miellyttävän lämpimältä talvella ja viileältä kesällä. Puutuotteet parantavat sisäilman laatua. Ne edesauttavat suhteellisen kosteuden pysymistä ihanteellisella tasolla, sillä kosteus sitoutuu puupintoihin ja vapautuu sisäilman jälleen kuivuessa. Puupinnat saavat aikaan myös miellyttävän akustiikan ja ehkäisevät epämiellyttävää kaikua.

Helppo

Puulla voit toteuttaa helposti itse tehdyn suunnitelman. Kun sisustat puulla, virheitäkään ei tarvitse pelätä, sillä käsittelyssä mahdollisesti vioittuneen paneelin, vanerilevyn tai lattialaudan voi helposti vaihtaa uuteen. Puutuotteet ovat kevyitä ja niiden asentaminen onnistuu yksinkertaisilla työkaluilla.

Kestävä ja ekologinen

Puutuotteet ovat pitkäikäisiä käytössä, sillä pintoja voidaan huoltaa ja kunnostaa. Käyttöikänsä päätteeksi puutuotteet voidaan joko kierrättää tai hyödyntää bioenergiana, jolloin ne palaavat takaisin luonnon kiertokulkuun. Puu on käytännöllinen ekoteko taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Hinnaltaan kilpailukykyinen

Puusisustaminen on hinnaltaan kilpailukykyistä ja luultua edullisempaa. Se on muita materiaaleja nopeampaa ja vähätöisempää. Puutuotteiden käyttäminen vähentää useimmiten kustannuksia aiheuttavien välivaiheiden tarvetta. Sisustustuotteiden ostohinta ei siis ratkaise sisustamisen kokonaiskustannuksia.

Meiltä löydät:
  • Paneelit, puuvalmiina ja pohjamaalattuna
  • Haltex- levyt
  • Listat
  • Metallilistat
  • Lattialaudat

 

141121-0024